Klar leasing er bil uden binding og udbetaling

Hos Klar leasing har vi gjort det nemt for dig at få rådighed over en bil. Glem alt om lange eller faste bindingsperioder, om værditab, udbetaling eller førstegangsydelser. Og om uforudsete udgifter og bøvl, når bilen skal leveres tilbage. 

Når du bruger Klar leasing, er det hele med i din ydelse. Bil, finansiering, service, forsikring, ejerafgift. Alt. Det eneste, du selv skal gøre, er at hælde benzin på eller lade batteriet op. Det bliver ikke nemmere eller mere forudsigeligt.

Og du bestemmer selv, om du vil have bilen i en uge eller to. Eller måske en måned eller længere tid. Det er helt op til dig og dit behov. Det er både klart og meget fleksibelt. Priserne afhænger af model, tidsperiode og kørselsbehov, og du kan fx blive kørende i en Suzuki Swift fra kun 134 kr. om dagen, hvis du booker den i en måned.

Du betaler ikke depositum hos os. Vi reserverer dog et beløb på dit betalingskort, men pengene bliver stående på din konto indtil du afleverer bilen og ikke har udestående som fx ubetalte parkeringsbøder eller overkørte km.

Benyt booking-kalenderen til at finde ledige biler og priser for din ønskede periode. Og når du er klar, kan du booke den valgte bil og betale med dit kreditkort. Herefter kan du hente bilen på det ønskede udleveringssted, hvor du også får vejledning og instruktion. Undervejs har du mulighed for at forlænge perioden.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, så vil vi gøre vores allerbedste for at hjælpe dig.

Alt er inkluderet. Du skal blot fylde brændstof på. Det er klart!

• Ingen udbetaling • Ingen binding • Inkl. 1.250 km/måned • Inkl. forsikring • Inkl. grøn ejerafgift • Inkl. service •

Klar leasing billede

FAQ

Hvorfor skal jeg vælge bil hos Klar leasing?

Hvad er der særligt ved Klar leasing?

Hvem ejer bilen?

Hvem betaler for eventuelt værditab?

Hvor længe har jeg bilen?

Er der slet ingen binding?

Hvem leverer bilen?

Hvordan får jeg solgt min nuværende bil?

Er service med i prisen?

Kan der komme vinterdæk på bilen?

Må bilen køre i udlandet?

Hvem må køre bilen?

Hvad gør jeg, når jeg ikke selv står på registreringsattesten og gerne vil have en parkeringslicens?

Hvordan anmelder jeg en skade?

Er der selvrisiko?

Skal jeg betale depositum?

Hvorfor reserverer Klar leasing et beløb på mit betalingskort?

Hvordan betaler jeg?

Hvad skal jeg gøre ved et færdselsuheld?

Kan jeg købe bilen, når jeg er færdig med den?

Kan jeg tilkøbe flere kilometer end de 1.250 kilometer pr. måned (1.500 km i Aiways U5), som er standard?

Hvad sker der, hvis jeg har overkørte kilometer?

Kan man skifte bil mellem fx en minibil og en SUV eller elbil?

Hvad er forskellen på privatleasing og Klar leasing?

Hvem betaler, hvis bilen går i stykker og har brug for at blive repareret?

Er Klar leasing kun for private?

Jeg har ingen mulighed for at oplade en elbil hjemme, hvordan får jeg så strøm på?

Hvordan betaler jeg for strømmen til opladningen, når jeg ikke lader hjemme?

Kan jeg lade jeres Aiways U5 i en almindelig stikkontakt?

Klar leasing billede

Hvem er Klar leasing? Er det leasing eller leje?

Hvem er Klar leasing?

Klar leasing er en del af Andersen Motors A/S, som også er importør af Suzuki og Aiways.

Hvad er Klar leasing?

Det er godt ikke at skulle bekymre sig om alle mulige - autoriserede og uautoriserede - leasingbegreber. Når du er klar til bare at vælge bil, er vi parat til at levere den til dig.

Når du skal have ny bil, skal det være let, hurtigt og ubureaukratisk. Om du kalder det leasing, leje eller abonnement er sådan set ligegyldigt. Det eneste, du hos Klar leasing skal tænke over, er, hvilken bil og så hvor lang tid, du ønsker at bruge og disponere over bilen. En uge, en måned, nogle måneder eller flere år. Det er op til dig. Nogle af bilerne skal dog bookes i mindst en måned.

Hvorfor bil hos Klar leasing?

Fordi det er bøvlet at skulle sætte sig ind i, hvad der menes fx med knækleasing, splitleasing, sæsonleasing, releasing, privatleasing og minileasing, som i øvrigt ofte slet ikke er leasing men langtidsleje. Helt forvirrende bliver det, når flexleasing nævnes. For hvad er det? Du kan let finde en håndfuld individuelle og ganske forskellige definitioner på, hvad flexleasing er. 

Det er også besværligt at tegne et abonnement og så skulle huske at opsige det. Ligesom det er usikkert for dig, hvis du selv skal stå for bilens restværdi samt service og vedligeholdelse. 

At bruge den formelle og korrekte benævnelse Forholdsmæssigt betalt registreringsafgift (L94), når afgiften ved leasing populært sagt afdrages, sælger ikke mange biler. Det er ikke klar tale.

Vi synes derimod, at det er klar tale at sige, at du kan være ligeglad. Med alle de mærkelige betegnelser og definitioner. Fordi du hos os bare skal vælge bil og hvornår - plus hvor længe - du vil have den.

Det er: Klar. Parat. Kør!

Særlige fordele ved Klar leasing

  • Budgetsikkerhed

  • Ydelsen er fast i hele perioden

  • Autoriseret service er inkluderet

  • Der er ingen restgæld ved aftalens udløb, for du afleverer bare bilen

  • Alt - afhentning, returnering, service osv - foregår hos dit lokale udleveringssted

Vores biler er nye eller næsten nye

Hvor ny bilen er, afhænger af, hvor længe du ønsker den. Uge- og månedsleje kan i sagens natur ikke altid være fabriksnye biler. Skal du have bilen i en længere periode – det kan fx være 12 eller 24 måneder – så kan du vælge ekstraudstyr, farve etc., og bilen vil være fabriksny. Selvfølgelig medmindre du selv ønsker en konkret brugt bil.

Hvor lang tid vil du have bilen

Det eneste, du hos Klar leasing skal tænke over, er, hvilken bil og så hvor lang tid, du ønsker at bruge og disponere over bilen. En uge, en måned, nogle måneder eller år. Det er op til dig. Nogle af bilerne skal dog bookes i mindst en måned.

Du kan opsige og aflevere bilen med samme varsel som lejeperioden. Har du fx lejet en bil for en uge og valgt at forlænge den på ubestemt tid, kan du stadig opsige og aflevere den med en uges varsel.

Er det leasing, privatleasing, leje eller hvad er det, Klar leasing tilbyder?

Vi synes, det er underordnet hvilket finansielt produkt, der ligger til grund for det, du betaler for at have bilen til rådighed. Klar leasing kan sådan set det hele, og vi benytter os af alle finansielle instrumenter; finansiel og operation leasing, fuld afgift og forholdsmæssigt betalt afgift og så videre. Vi hedder jo trods alt Klar og leasing.

Om det er leasing, privatleasing eller leje er ikke vigtigt for dig. Det vigtige for dig er, hvilken bil du vil have og hvor lang tid, du vil have den, og at du får den til en fast månedlig ydelse. Så tager vi os af det finansielle og alt det andet, indtil du afleverer bilen igen.